Dec 30, 2011

SABA LA... SABARIAH....

Hellooo!!!

Hari ini.. hari Jumaat.. esok pula hari Sabtu.... sajer jer...

Nak riview gambar sesuka hati di Jumaat ini...



Kalau tengok gambar nie mesti gelak sorang2.. xtau aper motif diaorang..yang Pa'e pilih lagu tanya sama hidung kah?? yang Leha.. mau gunting telinga kah?? yang Fahi plop duk sedih sorang2 layan lagu... Hahahahha....



Aku suke gambar nie sebab aku tinggi.. tu jer.. tapi yang aku x puas hati tangan Fahi gebu gebas.. sangat jeles di situ.. Yang lagi aku tak paham dua2 nak nyorok blakang aku.. motipp???

Restoran ni mmg mabelessss!!!!!



Time makan muka kene berseri2... Yuyu di situ sedang menghapal menu agaknya..  Menu bersepah kat atas meja.. tapi yang lawaknyer ordernya sama jer.. Chicken Kabsa!!!!! Heheheheh

Tengok tu Fahi yang sangat exited sampai gambar pun dah jadi blurrr... seronok sangat la tu.... Yang Leha macam duk kat Kota keriangan.. riang ria... aku jer muka ketat.... Hahahaahhaa



Finally muka sopan sebab dah lapar agaknyer.. kerjanyer gelak memanjangggg!!!!  Tapi motip sebenar nak tayang jam Fossil yang hampir nak kene gadai dengan tokei kedai sebab empunya diri lupa nak amik....




Ok, laaaaa....XoXo... :)

3 comments:

  1. Hahahahahahahahaha.. sy suka bila awk update blog!! sekian.. hahahahahahahhaaha

    ReplyDelete
  2. terima kasih daun keladi.. nanti mari lagi... hahahah saya update pastu tggu awak komen.. hehehehehe....

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete